Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


gambar penyu naik ke tasik
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
gambar penyu naik



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 20-May-2008 21:29
Putrajaya........waterscreen
Hai..........aaah malas nya nak berkerja selepas cuti yg agak panjang he he :-D
Last weekend,aku jejalan ke umah asmawati....so ari sabtu yg panas terik ,balik dr keja aku pn membungkus apa yg ptt utk dijadikan bekalan he he
Bila dah jumpa dgn as,aku ajk gi makan dlu lapar gle drp pagi tak makan :-S .Pastu kami gi ronda jusco kat mana ntah aku tak ingat (jgn marah ye)tapi dkt2 dgn umah cik as ler.Pas magrib As ajak aku gi putrajaya,katanya ada WATERSCREEN kul 9 startnya.Bila kami sampai kat putrajaya org dah ramai gle ...parking dah jd ber double2..........
so ini aje yg dapat aku ambik dlm kegelapan malam.....
Aku kagum betul dgn kecanggihan teknlogi ish2 terrer betul depa ni,ye la mcm mana air tiba2 ada IMEJ yg real kuar.So pd yg tak pi..ringan2 ler kaki gi kat putrajya sampai 31hb ni setiap mlm tau pd 9mlm dan 10 mlm.Persembahan 'water screen 'lebih kurang 20 minit.
enjoy ;-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.